Αρχική

Portfolio

Μυστήριο Food photography
Πορτραίτα
Χορός
Real estate & hotel

Ανυπομονώ να ακούσω νέα σας

Στοιχεία Επικοινωνίας:
anamnhseis@yahoo.gr 6932001003
Ακολουθήστε με για να βλέπετε δουλειές μου:
Facebook / Instagram
pavlito anamnhseis
Συχνές Απορίες

Εντελώς κατανοητό, αυτή είναι μια πολύ φυσική αντίδραση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, κανείς δεν περιμένει από εσάς να είστε επαγγελματίας μοντέλο! Σκεφτείτε το σαν μια παρέα που αποφάσισαν να πάνε σε μια περιπέτεια. Θα φροντίσω αυτή η διαδικασία να είναι όσο πιο ευχάριστη και απρόσκοπτη γίνεται!

Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου – την τοποθεσία. Αν πάμε στο δάσος ή πεζοπορία για να τραβήξουμε φωτογραφίες, βεβαιωθείτε ότι φοράτε κάτι άνετο και πρακτικό. Ή τουλάχιστον ελάτε φορώντας ρούχα πεζοπορίας και φέρτε τα παπούτσια της πεζοπορίας μαζί σας. Εάν τραβάμε φωτογραφίες στην πόλη – εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς!

Ναι, ανάλογα την διαθεσιμότητα, αναλαμβάνω φωτογραφίσεις σε όλη την Ελλάδα και Ευρώπη. Μπορείτε είτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας και να σας καλέσω, είτε να μου τηλεφωνήσετε και στην συνάντησή μας να δούμε αν έχουμε κοινά σημεία να προχωρήσουμε.

Οι φωτογραφίες βαφτίσεων και μικρών παιδιών κατά κύριο λόγο όχι, εκτός και αν έχουμε την έγγραφη άδεια των κηδεμόνων. Οι υπόλοιπες φωτογραφίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προώθηση της δουλειάς μας, όπως και εσείς είδατε κάποιων άλλων στο site μου.

Κατά κύριο λόγο εξαρτάται από εσάς. Τα δείγματα θα τα έχετε σε περίπου 20 μέρες με βασική επεξεργασία για να διαλέξετε φωτογραφίες για το άλμπουμ σας. Aπό την στιγμή που θα διαλέξετε φωτογραφίες, θέλω περίπου 20 μέρες για να δημιουργήσω το άλμπουμ σας. Το εργοστάσιο θέλει περίπου 20 μέρες για να μας το παραδώσει τυπωμένο. Όλα τα άλλα εξαρτώνται από εσάς, δηλαδή πόσο χρόνο θα κάνετε να διαλέξετε φωτογραφίες και πόσο σύντομα θα έρθετε να εγκρίνεται το άλμπουμ πριν πάει για εκτύπωση. Αν διαλέξετε φωτογραφίες σε 20 μέρες και ακόμη 10 μέρες για να ελέγξετε το άλμπουμ, τότε το αργότερο σε 3 μήνες, θα έχουμε ολοκληρώσει τα πάντα. Επιθυμία μας είναι ο συνολικός χρόνος να μην υπερβαίνει τους 4 έως 5 μήνες.

Ναι, ανάλογα την διαθεσιμότητα αναλαμβάνουμε σε όλη την Ελλάδα.

Στην Real Estate φωτογράφηση φωτογραφίζονται όλοι οι χώροι εσωτερικά και εξωτερικά, έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προτιμώ πάντα τον υποβοηθούμενο φυσικό φωτισμό.

Φτιάχνουμε την διακόσμηση έτσι όπως θα την δει ο πελάτης.

Ναι, ανάλογα την διαθεσιμότητα αναλαμβάνουμε σε όλη την Ελλάδα.
Στην Food φωτογράφηση, χρησιμοποιούμε την τεχνική της realistic food photography.
Τι σημαίνει αυτό?
Σημαίνει πως δεν χρησιμοποιούμε άλλα υλικά εκτός από αυτά που χρησιμοποιεί ο cef σας (ο οποίος είναι παρών στην φωτογράφηση), ότι χρειάζεται να διορθωθεί στο πιάτο διορθώνεται με γάντια και μετά την φωτογράφηση μπορεί να καταναλωθεί κανονικά.

Ανάλογα το τι έχουμε συμφωνήσει υπάρχουν διάφοροι τρόποι εξόφλησης. Το σίγουρο είναι πως γίνονται τμηματικά σε όλη την χρονική διάρκεια μεταξύ συμφωνίας και παράδοσης υλικών.